Online Marketing

Webdesign, web-marketing en SEO zijn cruciaal voor het functioneren van je website. Daarnaast onderschatten we de werkzaamheden die een website op de dagelijkse gang van zaken heeft zeker niet. Met de jarenlange ervaring die wij hebben zijn we in staat jou ook op andere vlakken te adviseren.

Marketing & Consultancy

Bent je zelfstandige of heb je behoefte om met een marketing specialist te overleggen voor een project of op regelmatige basis te ‘spiegelen’ dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neo Polaris heeft voor meerdere disciplines toegang tot specialisten welke jou op het gebied van marketing, internet marketing, bedrijfsvoering en management op weg kunnen helpen.

Dit kan voor een langere (interim) periode of op regelmatige basis zijn. Voor elke ondernemer is het prettig eens te sparren met een specialist van buitenaf. Een frisse blik kan een heel andere kijk geven op vragen en op deze manier kan je ook nog de kosten van een vaste kracht besparen.

Neo Polaris geeft ondersteuning op marketing, internet marketing, het doorlichten van bedrijfsprocessen en management consultancy. Laat ons bijv. eens kijken naar een nieuwe ontwikkeling of juist die oudere bedrijfsprocessen doorlichten. We gaan graag samen met jou het gesprek aan om groei te bewerkstelligen of change management door te voeren in je (internet) onderneming en bedrijfsactiviteit.

Sta je voor de start van een (internet)onderneming of de start van een webshop? Onze jarenlange ervaring zetten we direct voor je in.
Weten hoe? Neem vrijblijvend contact op voor een goed gesprek.

Website advies nodig?

Ben je niet tevreden over het ontwerp of de functionaliteit van je website?

 Is je website verouderd?

 Levert je website geen resultaat? Te weinig nieuwe opdrachten, klanten, verkoop?

 Bouw je zelf je website maar kost het te veel tijd en geeft het niet het resultaat dat je zou willen?

 Of heb je nog geen website?

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

    * Verplicht

    Ben je nieuwsgierig geworden?

    Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

      * Verplicht